Sunday, June 7, 2009

Save tonight


Inca o seara in care trebuie sa ma indulcesc cu desertul meu preferat - pastila de algocalmin sau piafen. N-am nimic dulce in casa la ora asta. Si sa ma duc pana la non-stop, e chiar tarziu. Incerc sa-mi alung pofta de ceva bun cu niste cereale expirate, din America, dar tot nu-mi trece.
Ieri dimineata cand m-am pus in pat la 4 ma intrebam: oare de ce e asa albastru cerul si e lumina? Nu-mi dadusem seama ca se facuse ziua, si spalam niste rufe pe la 3 si faceam curat in camera. I-am spus Roxanei sa-mi aduca o scoica albastra italiana, visam amandoua- eu la coasta de tarm si la marea verde din ochii lui, ea la imbratisarile din apus in Franta prin stradutele alea inguste si romantice, sau visul de a vedea intreaga Europa pe o motocicleta. Apoi ma gandeam la raspunsuri pentru intrebarile unui prieten. Sunau cam asa: "Geo, tu cand ai sa incepi sa traiesti? cand ai sa incepi sa acorzi importanta propriei vieti? sa te indragostesti? sa iubesti in nestire si sa fii iubita?" Grele intrebari. Caut raspunsuri. Si raspunsurile sunt grele. Ma imbolnavesc numai gandindu-ma.
In seara asta la un alt prieten la status scria: " de ce fetele gandesc prea mult?!" Alta intrebare buna. Fetele chiar gandesc mult. Eu, una, ma gandesc prea prea prea exagerat de mult. Si am zis ca nu mai vreau sa ma gandesc, dar nu ma pot opri. :) Si baietii ar trebui sa gandeasca asa cateodata..
Mai visam la nostalgia orasului meu. Din stropii din paharul cu vorbe alaturi de Alex am surprins cuvintele care astazi lipsesc: "imi placea sa ma uit la banca pe care stateam in fiecare zi cu vecinii si jucam fete si baieti, fantana dupa care ne ascundeam la ascunselea, podul din parc pe care ma mai plimbam cu niste domnisoare.." Astazi unde sunt toate astea? Frumos. Nu stiu. Nu ma mai trage inima sa merg acasa prea des.

Dar.. Imi place sa continui sa traiesc. Fiecare clipa asa cum e o savurez ca pe o cola-coca cu multa gheata intr-o zi caniculara din Bucuresti, sau ca pe cel mai bun desert pe care ti-l doresti acum [ imagineaza-ti numai: ceva specialitate de baclavaaa. suna bine :D]
Thiiiii. Ca acum am un chef de dans, se prea poate si un dans in ploaie, numai sa fie calda de vara :P.. E frumos sa traiesti!!
Da? Sunt o ciudatenie? Un urat? :P Mai bine ascultati o piesa faina pentru seara asta.

http://www.youtube.com/watch?v=FwiuXevi9FE
[ da-ti voi click. ca eu nu am gasit codul sa-l pun. mno. dar e super faina. se potriveste si merita sa o ascultati! :D Trust me!! ]

Pe curand, pamantenilor ;))

1 comment:

  1. noi, fetele, avem un cufar mare in care salvam toate momentele care trec. gandim neincetat, doar asa, pentru ca ne plac sistemele complexe si astfel ne diferentiem de ei

    ReplyDelete