Wednesday, June 10, 2009

If you just realize...

Astazi mi-a fost dor sa ascult piesa care, in urma cu o luna, o cantam destul de des, piesa care mi-a facut bataturi la degete din cauza ca lua foc chitara exersand-o. :) A trezit o amintire in mine.
Astazi am avut o durere in inima si-am simtit dezamagire. I'm wondering why. Mi-am dorit sa pot sterge din tot. Tot ce am intalnit pana acum.
It's ok if I don't desirve the answer. I will pass through all this. Am luat hotararea ca supararea si dezamagirea nu au ce cauta in inima mea. Inima mea e plina de vis, da, si de iubire. Si de bucurie. I-am lasat lui Dumnezeu toate starile mele melo-dramatice si a fost cu mult mai bine. Hai sa uitam de suparari! El le va rezolva. This is my final answer.
You made my day. Am fost suprinsa cu un trandafir. Astazi am primit un trandafir. And i couldn't belive it for the moment. Dar acum asa frumos il privesc cum sta pe birou in vaza :P Lovely and special.
Doamne iti multumesc pentru trandafirul care l-am primit astazi. Ma rog ca Tu sa ne suprinzi cu bucurii din astea marunte in fiecare zi. Ce frumos esti!

Acum imi doresc sa am o chitara si sa las dorurile sa curga si sa transforme totul in cantec.

3 comments:

  1. Am fost surprinsa si eu ieri cu o carte. Foooarte surprinsa! Ce bucurie poate aduce o surpriza mica, nu?

    ReplyDelete
  2. trandafirul primit intareste expresia: lucrurile frumoase sunt atrase de frumusete, pentru ca asa esti si tu. trebuie sa-ti vina sa crezi ca meriti, nu unul, ci o mie de trandafiri pentru fiecare zi care trece. ne surprind si ne fac fericite aceste mici gesturi si sper sa ai parte de cat mai multe de acest gen. kiss you!

    ReplyDelete