Tuesday, May 12, 2009

Vino in Misiune!!!

Vrei improspatare? Ai intrebari fara raspuns? Vrei sa primesti perspectiva si sa-ti reorganizezi viata in acord cu princiipile dupa care spui ca traiesti?
Vino in misiune!!!

Datele festivalului ProMisiune 2009

29 iunie - 8 iulie - timp de organizare si pregatire lideri
8 iulie - 11 iulie - Festivalul Promisiune la Medias
11 iulie - 23 iulie - misiuni locale si transculturale
23 iulie - 25 iulie - evaluarea misiunilor la Medias

Locuri de misiune posibile:
Rusia
Ucraina
Serbia
Transnistria
Bulgaria
Republica Moldova
Turcia
Ialomita

..vei avea bucuria sa gusti o noua masura de putere din cer. Cand fiii lui Dumnezeu se aduna impreuna exista o megaputere simtita acolo. Dar dincolo de putere, te vei intalni cu tineri ca si tine cu aceleasi probleme, provocari si nevoi.

Vei avea parte de inchinare si muzica buna.

Vei lasa viata cotidiana, rutina si obstacolele deoparte. Vei putea sa te odihnesti si sa-ti reinoiesti fortele. Ca sa mergi inapoi in contextul tau si sa poti sa lupti "lupta cea buna".

Festivalul este organizat in asa fel incat sa-ti revigoreze fortele. Avem muzica de inchinare care sa te duca in prezenta lui Isus. Atingerea Lui este vitala si "fatala" pentru tine. Spun "fatala" pentru ca poate sa-ti reorienteze viata. Trebuie sa fii curajos sa vii la noi!

Invatatura este menita sa te motiveze. Sa putem intrezari ce putem realiza cu Isus. Uneori crestinii se uita doar in jos, la picioare si pierd din vedere orizontul. Ce putem deveni? Unde putem ajunge avand un Dumnezeu nelimitat cu resurse nelimitate. Desi stim multe lucruri, e bine sa auzim oameni vorbind care sa ne urce pe munte! Nu pentru a face trei colibi, ci pentru a primi perspectiva! Si noi ne vom gasi toata placerea in Isus. Invatatura este tinereasca, pasionata si te va pune pe jar.


Viata e o aventura impreuna cu Dumnezeu!!! ;)


*informatii preluate de pe www.promisiune.info

1 comment: