Tuesday, April 21, 2009

"Last news about Georgiana"

Nu sunt ultimele vesti despre mine. Sunt cateva randuri scrise while ago. Am postat una din scrisorile mele de informare- dupa ce am fost in misiune in Austria. Pe langa faptul ca am fost sustinuti in rugaciune de multi oameni ai lui Dumnezeu, pe care ne rugam ca Domnul sa ii binecuvinteze si sa le rasplateasca, am aflat ca noua, ca si echipa, ne-a fost scrisa si dedicata o poezie. Eu am aflat tocmai azi. M-am bucurat mult. A fost o confirmare a faptului ca nu am luptat singuri. Cu acordul autorului postez poezia.

"Sunt secundele de prelungire

Saisprezece echipe s-au aliniat sa castige un trofeu,
Pus la bataie ca sa-si satisfaca propriul eu
S-au strans cu totii pentr-o cauza comuna,
Insa pentr-o glorie desarta si-o vesteda cununa !

Si la acestia, alte mii de mii s-au alaturat
Ca s-aduca pe altare verzi, jertfe necurmat
Iar Tu Isuse, stai singur dincolo de stadion
Si plangi pentru acestia, cand vezi atata Babilon !

Dar slava Tie, ca ai si Tu propria-Ti echipa
Antrenata sa castige pe orice vreme, in orice clipa
Ei nu poarta jambieri sau ghete, ci cu ravna-s incaltati
N-au nici tricou cu nume, cu neprihanire-s imbracati !

Ei n-au nici sorturi, nici aparatori din fibra
Ei merg in Numele Tau, fara teama, fara frica
Si nu alearga ca si cum n-ar stii-ncotro...
Caci Domnul e Capitanul lor la Euro !

El le da lumina sa dribleze cursa celui rau,
Si de cad de oboseala, ii ridica prin Cuvantul Sau
Caci puterea, nu sta in dibacia si talentul lor,
Ci in bratul dulce si puternic de Mantuitor !

Echipa nu are individualisti, rezerve de lux sau fani
Toti sunt una si joaca cu daruire pentru cer nu pentru bani
Obiectivul lor e clar si-ntotdeauna joaca la victorie
Ca sa marcheze cat mai multe suflete pentru vesnicie !

Multi va vor huli si-or sa va fluiere nespus
C-aparati culorile cerului si-adevarul lui Isus
Si chiar de-ati fi batjocoriti pentru El sau prigoniti
Ferice de voi, caci Domnul rasplateste pe neprihaniti !

Mai e putin, foarte putin si fluierul de final va rasuna
Sunt secundele de prelungire si meciul se va termina.
Dar pana atunci, ramaneti tari in Domnul si va-mbarbatati
Caci ce-ati semanat cu lacrimi, cu bucurie o sa secerati !"
- Alin Groza-

¬ Amin ¬

Multumim Alin. Dumnezeu sa te binecuvinteze!




" Wednesday, July 23, 2008

Dragii mei prieteni,

Va multumesc mult pentru rugaciunile voastre si va apreciez pentru tot ce faceti pentru mine. Va multumesc ca sunteti langa mine si pot conta pe sprijinul vostru.
Ma rog ca Dumnezeu sa-si reverse peste voi din belsugul binecuvantarilor Lui si din bucuria Lui!
Continui sa va scriu despre modul minunat in care Dumnezeu lucreaza in viata mea. Chiar daca in viata uneori mai sunt si lupte, mai sunt si lacrimi, mai sunt si multe alte lucruri cu care trebuie sa ne confruntam stiu ca Dumnezeu e prezent in orice situatie. Si stiu ca atintindu-ne privirea inspre El totul din jur si toate frustrarile noastre se topesc. Pentru ca Dumnezeu aduce clarificare si rezolvare la problemele noastre daca ii cerem ajutor.

"God isn't looking for people of great faith, but for individuals ready to follow Him."- Hudson Taylor

De la ultima mea scrisoare informativa Dumnezeu a continuat sa faca si face schimbari in viata mea. Au fost perioade cand am avut lupte dar am trecut biruitoare peste pentru ca Dumnezeu a pus si a adus noi persoane care sa fie langa mine si sa ma sprijineasca. Dumnezeu vrea sa ma pregateasca si sa ma creasca intradevar pentru planul Sau maret care il are El pentru viata mea. Acela de a face o diferenta in lume si de a raspandi mireasma si lumina- Cuvantului Sau.

Dupa doua saptamani de misiune in Viena- Austria sunt din nou in Romania sanatoasa si mai motivata sa lupt pentru Dumnezeu.

In primul rand va multumesc pentru ca v-ati deschis inimile la vocea lui Dumnezeu. Darnicia voastra a fost pentru mine o dovada a credinciosiei Lui si a purtarii de grija ce o are pentru mine. Am fost incurajata enorm sa stiu ca nu sunt singura si ca impreuna am lucrat pentru largirea Imparatiei Lui.
Va multumesc mult pentru rugaciunile voastre si va apreciez pentru tot ce ati facut pentru mine.
Ma rog ca Dumnezeu sa-si reverse peste voi din belsugul binecuvantarilor Lui si din bucuria Lui!

Am cunoscut alti oameni, am intampinat alte provocari, am invatat alte lectii de viata, dar am mers inainte cu acelasi Domn si cu acelasi scop: sa-l cunoasc mai bine pe Dumnezeu si sa-l fac cunoscut! si credem ca am dus din binecuvantarea lui Dumnezeu in orasul Viena.

L-am facut cunoscut prin moduri noi creative: pantomime, coregrafii, distribuire de ziare cu mesaj crestin, discutii si rugaciuni cu oamenii de pe strada, chestionare, activitati sportive, festivaluri crestine.

A fost minunat sa fim parte la Festivalul Sperantei care a avut loc in Stephan Dom, una dintre cele mai mari catedrale catolice din Viena, la care au participat peste 15000 de oameni. A fost deosebit sa ne inchinam in stil protestant intr-o biserica catolica pastori alaturi de bish-opi, si preoti, copii alaturi de batrani. Dar am simtit ca Dumnezeu se bucura.

Pe langa unitate sute de oameni au fost provocati de-a lungul celor 3 saptamani sa se gandeasca la Dumnezeu , la o relatie personala cu El. Unii au fost incurajati, altii au cazut in genunchi in parcuri, pe strada si si-au predat viata Lui Isus.
Cred ca multi au fost schimbati, pentru multi a fost doar un inceput dar Dumnezeu ceea ce incepe va duce la bun sfarsit si niciun cuvant nu se va intoarce fara rod.

Pentru mine a fost o experienta si provocare noua. Faptul ca a trebuit sa iau initiativa si sa merg plina de curaj sa vorbesc cu oamenii nu a fost usor dar am fost incurajata de versetul "Pot totul in Hristos care ma intareste!" si am vorbit oamenilor despre Dumnezeu. Deasemenea am fost socata sa vad cat intuneric si nevoie de Dumnezeu este in lumea in care traim. Si cred ca noi nici nu ne dam seama.

O experienta ce am avut-o intr-una din zilele petrecute in misiune in Viena:

Intr-o zi mergand pe strada am intalnit o fata care se droga de 7 ani si era si foarte depresiva si am incercat sa o consiliem si zile la rand am mers si ne-am imprietenit cu ea si a acceptat sa fie dusa la un centru de reabilitare desi a mai incercat inca de 7 ori sa se lase de droguri. Avea un copil dar statul i l-a luat pentru ca nu poate avea grija de el in starea in care e. Am intrebat-o care este visul ei, cum vede ea viata si a raspuns ca nu isi poate imagina pentru ca de cand se stie e dependenta si traieste sub stres si chin, dar ca viata perfecta pentru ea ar fi sa-si poata avea copilul inapoi. Am plans pentru ea. Si cred ca mai sunt multi altii care au nevoie de ajutor.

Impresii si experiente de la membrii din echipa :

Aurora " Wau! Viena.. un oras extrem de frumos, luminos, curat.. Un oras in care luxul e ca la el acasa. E capitala tuturor posibilitatilor. Locul in care tot timpul gasesti ceva de facut, in care ciudatul e considerat normal si in care artistii isi "imprastie" talentul. Dar in acelasi timp Viena e si un oras al dezbinarii ( vezi zecile de magazine deocheate insirate de-a lungul strazii, in fata carora se inghesuie deprimant multimea de oameni costumati bogat), un oras al minciunii si al intunericului * e dureros sa vezi ca oamenii se complac in asta). Viena are nevoie de Dumnezeu, de lumina stralucitoare a Adevarului si da! sa cunoasca dragostea adevarata.
Ma bucur ca Dumnezeu a vrut ca eu sa fiu o mica raza din lumina puternica ce a fost trimisa spre Viena!
Dumnezeu sa binecuvinteze Viena!"

Danny: " A fost o experienta noua sa fim in misiune intr-o tara majoritar crestina si totusi fara Dumnezeu. A fost o misiune binecuvantata, a fost fain sa putem sa lucram impreuna cu diferiti oameni, diferite denominatiuni, si totusi sa avem toti acelasi scop: sa-l facem cunoscut pe Dumnezeu prin aceleasi moduri.
Pentru mine personal discutiile cu oamenii au avut un mare impact in viata lor si totodata in viata mea. "

Andreea: " Cel mai mult m-a impresionat unitatea bisericilor implicate in organizare. Noi am lucrat cu Christen Am Ball, o organizatie compusa din catolici, protestanti, mesianici, etc. A fost uimitor sa vad tineri plini de ravna lucrand cot la cot cu calugari in robe lungi impartasind acelasi mesaj al dragostei lui Dumnezeu.
Am vorbit cu oamenii cu conceptii si filosofii despre viata diferite, dar am observat la toti acelasi gol in inima si dorinta dupa o relatie cu Creatorul, dupa dragoste si protectie.Am cunoscut alti tineri pasionati gata sa faca orice pentru a duce Cuvantul Lui pana la marginile pamantului!"

M-am intors si mai motivata sa fac o schimbare in jurul meu si sa las lumina lui Hristos care este in mine sa straluceasca in intunericul puternic de afara care poate fi invins. O parte din el deja a fost risipit, pentru ca Dumnezeu face toate lucrurile sa fie noi si am vazut asta in vietile transformate a catorva oameni din Viena si din intreaga lume. Victoria e a cerului!"


-the drug addicted girl and her husband in the back..


- YWAM from all over the world


-YWAM Romania

Inca o provocare, dar nu imposibila pentru Dumnezeu. Credem in puterea Lui ca ne va purta pana la marginile pamnatului sa ducem Vestea Buna a Evangheliei. Sa nu uitam sa ne punem la dispozitia lui Dumnezeu si sa fim credinciosi in cele mai mici lucruri spre gloria Lui!

Fiti binecuvantati in El si sa nu uitati ca El nu dezamageste niciodata!
Georgiana. ( agrafa)


3 comments:

  1. daca vrei intra si la mine pe blog

    ReplyDelete
  2. Felicitari !!...Ma bucur sa descopar ca inca mai exista oameni care vorbesc atat de frumos despre Dumnezeu...!
    Fii binecuvantata !!

    ReplyDelete
  3. Felicitari !!...Ma bucur sa descopar ca inca mai exista oameni care vorbesc atat de frumos despre Dumnezeu...!
    Fii binecuvantata !!

    ReplyDelete