Tuesday, July 6, 2010

Summer Update 2010!

“Pentru mine ai fost mai limpede decat primul meu gand de dimineata.” (Marin Sorescu)

Dragi prieteni,


Ma bucur sa va pot scrie si sa impartasesc cu voi intamplari din viata mea petrecute si experimentate cu Dumnezeu.
Va scriu pentru ca stiu ca mi-ati fost alaturi pana acum si sunt asa de binecuvantata sa va am pe voi, sa am cu cine ma bucura de minuni, de bunatatile Domnului!

Am ajuns la Medias, cum v-am scris in scrisoarea anterioara, am venit aici pentru a sluji si a ajuta in misiune. Acum ma gandesc numai ca Dumnezeu m-a adus aici pentru ca stia ca am nevoie sa vad, din nou, puterea si mana Sa la lucru, cum face minuni si poate sa se atinga de noi, de fiecare. Pentru ca stia ca am nevoie sa fiu umpluta, din nou, de prezenta Sa mai mult, si sa simt ca rugaciunea schimba lucrurile.

Un lucru stiu ca trebuie sa il invatam: ca orice facem sa facem ca pentru Domnul, si stim ca vom fi raspltiti pentru asta acolo unde El ne-a pregatit un loc.
A trecut o saptamana, m-am implicat in multe domenii pana acum: de la lucrarea cu copiii, gatit, munca practica, traducere (este nevoie si de asta in misiune) si mijlocire pentru tara noastra, bolnavi.
Dumnezeu ne modeleaza caracterul si ne invata ca trebuie sa depindem de El in toate domeniile din viata, si ca fara El nu am putea nimic.

Sambata seara o veste ne-a cutremurat pe toti de aici de la baza de misiune. Parintii unuia dintre misionarii implicati aici au avut un accident grav. Mama lui e unul dintre liderii organizatiei Tineri pentru Misiune National. Masina lor a fost facuta praf. Acum sunt in spital. De sambata ne-am rugat pentru minuni, si continuam, pentru ca este nevoie. Dumnezeu e cel care da viata si tot El poate sa o ia, si tot El poate sa dea vindecare.
Am vazut minuni! Cu adevarat!
Dintr-o coma de gradul III, 11 coaste rupte, fractura la craniu si multe alte complicatii pe care nu stiu sa le redau in cuvinte, m-am bucurat sa vad puterea rugaciunii!
Dumnezeu cu adevarat se atinge! Dar trebuie sa continuam sa ne rugam,sa stam in spartura pentru cei ce au nevoie, Dumnezeu poate face mult mai mult! Si noi credem ca El vrea sa lucreze, si mai mult vrea ca noi sa fim dependenti de El, si sa traim prin credinta!
Ma bucur asa de mult si e incurajator sa stiu ca avem un Dumnezeu asa de mare, de bun, de puternic, pe care trebuie sa il impartasim si sa il facem cunoscut tuturora!

Saptamana care urmeaza ma voi implica mult in lucrarea cu copiii :
- copii de tigani din apropiere cu care avem programe in fiecare saptamana. Ma bucur sa ii vad asa plini de dorinta de a invata mai mult si de a-L cunoaste pe Dumnezeu, si au nevoie sa vada ca este cineva langa ei, ca Dumnezeu ii iubeste si pe ei.

-vom merge mult prin satele din apropierea Mediasului, vom sluji in biserici, si la un orfelinat de copii.

-urmeaza sa avem un festival de misiune-
ProMisiune- unde vom echipa si vom trimite multi tineri cu inima pentru Dumnezeu in diferite locatii din intreaga lume.
-vrem sa organizam seri in care sa mergem in centrul orasului sa evanghelizam tineri, sa cantam Domnului


Este nevoie de multa implicare in lucrarea lui Dumnezeu, si deasemenea de sustinere.
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine.

Nevoia mea in continuare e aceeasi: sustinere in rugaciune si financiara.
Va rog sa mijlociti pentru cele ce v-am scris ca vom face in saptamanile ce urmeaza. Vreau sa fiu eficienta in lucrarea Domnului, sa pot duce la bun sfarsit tot ce imi este incredintat de El. Dumnezeu face minuni si in domeniul finantelor!Credeti impreuna cu mine!
Si impreuna cu voi pot face asta. Impreuna cu voi suntem lucratori pentru Imparatia lui Dumnezeu.

Multumesc pentru tot ce faceti pentru mine.
Mai mult de atat ma rog ca Dumnezeu sa faca minuni si schimbari in viata voastra cum nu va imaginati!
Fiti binecuvantati!

Georgiana


No comments:

Post a Comment