Tuesday, April 13, 2010

Peniel 2010

Transformari

Peniel 9-10 aprilie, Targu Mures
Din toate colturile tarii si poate si de pe alte meleaguri, peste 2000 de tineri s-au adunat zilele astea din nou la Conferinta Nationala Peniel nu numai pentru a se bucura de partasie unii cu altii dar mai ales pentru a vedea din nou Fata lui Dumnezeu in lauda si inchinare.
Cei care au fost s-au convins de faptul ca avem un Dumnezeu maret care nu numai ca ne iubeste ci ne vrea transformati radical.
Fiecare a experimentat atingerea Lui si toti am auzit dorinta inimii Lui de a fi sare si lumina in lume, de a trai o viata in puritate.
Prin mesajul pastorului Cristian Barbosu am redescoperit ca esenta este relatia profunda cu Tatal prin credinta si pocainta care ne transforma in crestini autentici. Prin puterea Duhului Sfant pamantul inimilor noastre este modelat de mana Lui.
Prima sesiune s-a incheiat cu rugaciune nu inainte ca Florin, fost luptator de K1, sa isi spuna marturia.
Orele 17:00 au inceput cu un program de inchinare in stil african care nu numai ca a dezmortit fiecare tanar din sala dar am putut vedea cata bucurie aduce lauda pentru Dumnezeu in inimile noastre.
Pastorul Cristian Barbosu vorbeste din nou si indeamna pe fiecare sa ia o hotarare. Locul din faţa scenei se umple de tineri care vor să îşi schimbe viaţa, vor să înceapă un nou drum cu Dumnezeu.
Dumnezeu ne vrea o generatie transformata.
A doua zi am pornit in lauda si inchinare alaturi de grupul Domini si Peniel Band. Mesajul sustinut de Lucian Oniga, fondatorul organizatiei Peniel, ne-a indeamnat sa traim o viata in puritate si ascultare de Dumnezeu.
Ultima seara din conferinta a inceput cu o rugaciune de binecuvantare si un moment de reculegere in memoria tragediei din Polonia.
Speranta si Prietenii au sustinut un concert apoi a inceput ultimul mesaj pentru conferinta Peniel de la Targu Mures sustinut de pastorul Ioan Muresan.
Dumnezeu atinge inimi. Tineri care vor sa fie schimbati, care au nevoie de rugaciune si atingerea lui Dumnezeu ies in fata. Unii primesc umplerea cu Duhul Sfant si iertarea pacatelor.
Cu focul pasiunii de a-L sluji pe Dumnezeu, fiecare a plecat incurajat de la aceasta conferinta, poate cu noi hotarari pentru viata.
Cert este ca lectia pe care am invatat-o de la Dumnezeu sa o aplicam in vietile noastre in fiecare coltisor de tara de unde am venit si unde vom merge..
"Daniel 12:3 Cei înţelepţi vor străluci ca strălucirea cerului, şi cei ce vor învăţa pe mulţi să umble în neprihănire vor străluci ca stelele, în veac şi în veci de veci."
Dumnezeu sa ne binecuvinteze!

Pentru Stiri Crestine, Georgiana Enea

4 comments:

  1. hey...da,Dumnezeu chiar a atins inimi in Peniel.Te-am vazut si eu la ultima sesiune si impreuna cu o prietena cu care iti urmarim blogul am strigat uimite "uite-o pe agrafa":))Ne gandisem sa venim sa te cunoastem si sa te felicitam pt ceea ce postezi,insa la sfarsit nu te-am mai gasit:(...iti zic acuma felicitari si poate ne vedem in Penielu' urmator:D

    ReplyDelete
  2. Wow! Acum m-ati facut curioasa. :D
    Multumesc fetelor si Dumnezeu sa va binecuvinteze!
    De unde sunteti? ca pana la urmatorul peniel mai trece un an si nu e sigur daca mai suntem in viata :P Blogul tau de ce nu il pot deschide?
    Ne mai auzim. Sa aveti o zi faina!

    ReplyDelete
  3. Shalom!Noi...suntem din Oradea,de fapt de langa,crisul curge de-a lungul nostru:))Si tu...?Sa ai vreme faina in suflet chiar daca afara e frig si ploua!:D

    ReplyDelete
  4. eu sunt prin cluj acum, pentru inca o vreme. :)
    Chiar daca ploua, ploaia tot trece si iese curcubeul. Multumesc. Domnul cu voi. Mai tinem legatura ;)

    ReplyDelete