Saturday, March 28, 2009

Curaj!

Cred ca din toate astea fiecare avem de invatat, chiar daca trecem printr-o incercare, necaz, problema, sau orice alt lucru care ni se pare greu de depasit, trebuie sa ne incredem in Dumnezeu mai inainte sde tot, sa cerem putere spre a fi eliberati, sa continuam in viata aceasta tinand sus Cuvantul vietii- Evanghelia lui Hristos.
Sa luptam, pentru ca Dumnezeu ne-a promis ca intotdeauna va fi cu noi: " Nicidecum n-am sa te las, cu niciun chip nu te voi parasi.."
Dumnezeu nu a lipsit de niciun bine pe cei ce-L iubesc. Sa nu descurajam. In loc sa plang iau decizia de a infrunta situatia cu credinta, decid sa nu ma las doborata de indoiala, decid in loc sa plang si sa ma simt rau sa cred si sa-L laud, inlocuiesc tristetea si lacrimile cu cantece.
" And I will worship you
with all of my heart
And I will worship you
with all of my mind
And I will worship you
with all of my strenght
Cause you are my Lord! You are my Lord!! "


In timpul cursului de Economia turismului, mi-am amintit de timpurile de inchinare de la baza, cu Andreea alaturi, cu dansul ei african, si cu stilul aparte de a se bucura, si libertatea in care se manifesta, intr-o inchinare adevarata inaintea lui Dumnezeu! I miss her..
Si o piesa spunea: Don't you worry, He can hold you now..

No comments:

Post a Comment